Babykwaaltjes

Als je te maken krijgt met babykwaaltjes, dan verdient je kindje het allerbeste. De producten van Multilind Baby Care verzachten en verhelpen die vervelende eerste ongemakken.

Babykwaaltjes_1

Rode billetjes

Rode billetjes ontstaan door een ontstoken huid die geïrriteerd is door vocht en contact met urine en ontlasting. Het begint met een lichtrode verkleuring van de huid in de luierstreek die een zeurderige, huilende baby tot gevolg heeft. In ernstige gevallen kan de huid zelfs open, vochtige plekken en blaasjes vertonen. Hierdoor kunnen infecties ontstaan.

Wrijving door contact van de luier met de tere babyhuid, draagt bij aan het ontstaan van de roodheid. De irritatie kan zich op elke moment manifesteren, waar lang niet altijd een directe aanleiding voor is. Sommige baby’s hebben een gevoeligere huid dan andere baby’s.

Luieruitslag is een lastig kwaaltje dat je snel voor je kindje wilt oplossen.
Baby Billenspray verzacht en beschermt! Lees verder over Baby Billenspray >

Droog babyhuidje

Baby’s en peuters kunnen snel een droge huid krijgen. De jonge huid is gevoeliger dan de volwassen huid en daardoor vatbaarder voor uitdrogen. Regelmatig baden, koude buitenlucht een droog binnenklimaat beroven het huidje van het natuurlijke vocht in de winter. Als uw kind een gevoelige huid heeft, kunnen droge plekken ook in de zomer verschijnen. 

Een uitgedroogd huidje is een vervelend kwaaltje dat je bij je kindje wilt voorkomen.
Baby Bodyspray verzorgt! Lees verder over Baby Bodyspray >

Darmkrampjes

Zowel bij borst- als flesvoeding krijgen baby’s lucht binnen. Deze lucht kan in baby’s buik of darmen vast gaan zitten en veroorzaakt dan buik- en darmkrampjes. Omdat het darmstelsel van baby’s pas na zes maanden volledig ontwikkeld is, hebben ze vaak moeite om overtollige lucht zelfstandig kwijt te raken. Het niet kwijt kunnen van deze vastzittende lucht is voor je baby erg pijnlijk.

Buikpijn is een kinderkwaaltje dat je snel bij je kindje wilt wegnemen.
Karwijoliedruppels kalmeren! Lees verder over Karwijoliedruppels >

Doorkomende tandjes

Het melkgebit bestaat uit 20 melktanden en -kiezen. Het melkgebit zit tijdens de zwangerschap al verstopt in de kaak, maar moet nog door het tandvlees heen groeien. Voordat de tandjes doorkomen is het tandvlees rood en gezwollen. Dit zien we in de meeste gevallen vanaf de vijfde, zesde levensmaand, waarbij je baby zich niet lekker voelt.

Pijn aan het tandvlees is een vervelend kwaaltje dat je snel voor je kindje op wilt lossen. Baby Tandgel verzacht! Lees verder over Baby Tandgel >