Nieuws van Multilind®

Wij houden je hier op de hoogte van leuke aanbiedingen en geven goede tips tegen babykwaaltjes.
Lees hieronder het laatste nieuws of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Blog

ouder-en-peuterzwemmen2-238x166

Zwemmen
met je baby

De zon gaat weer schijnen, de temperatuur loopt op. Tijd om lekker te gaan zwemmen met je kleintje! Maar waar moet je op letten en wat neem je allemaal mee naar het strand of zwembad

Lees meer >

Tas uitsnede

Wat stop je
in de luiertas?

Of je nou even de stad ingaat of een hele dag buiten de deur doorbrengt: op pad gaan met je baby doe je niet onvoorbereid. Een goedgevulde luiertas is onmisbaar. Maar wat stop je er allemaal in?

Lees meer >

Babys_Bum-250x166

De preventieve zorg
voor babybilletjes

Bijna iedere baby krijgt in zijn eerste levensjaar te maken met luieruitslag of rode billetjes. Voor je kindje kan dit heel vervelend en pijnlijk zijn. Omdat voorkomen beter is dan genezen, is preventief voor de babybilletjes zorgen helemaal geen overbodige luxe. Hoe? Dat vertellen we je graag.

Lees meer >

shutterstock_268155002-285x166

Koud buiten?
Verzorg de droge huid van je baby extra goed

Terwijl het buiten kouder wordt en jij de verwarming binnen wat hoger zet, heeft de huid van je baby’tje het zwaar te verduren. Grote temperatuurverschillen drogen de babyhuid uit, met alle gevolgen van dien.

Lees meer >

shutterstock_278106803-235x166

Zindelijkheid:
Maak kennis met Debby Mendelsohn, moeder van 6 kinderen

Maak kennis met Debby Mendelsohn, moeder van 6 kinderen, psycholoog en auteur van het boek ‘Zindelijk maken is kinderspel’. Het boek waar zowel professionals als ouders mee weg lopen, want het geef je alle tips en tricks om je kindje met anderhalf jaar uit de luiers te krijgen. Wij spraken Debby en vroegen haar hoe het boek en de methode tot stand is gekomen.

Lees meer >

doorkomende tandjes uitsnede

Eerste hulp
bij doorkomende tandjes

Veel kwijlen, alles in de mond stoppen, ontroostbaar huilen en warm aanvoelen. Is je kindje rond de zes, zeven maanden? Grote kans dat zijn tandjes doorkomen. Voor kinderen heel pijnlijk, voor ouders vaak een periode van troosten en hier en daar een slapeloze nacht. Helemaal pijnloos zal het doorkomen van de tandjes niet worden, maar als ouder kun je de pijn die je kleintje voelt wél verlichten.

Lees meer >

Blue-Eyes-Cute-Baby-HD-Wallpaper-295x166

Berg:
Vettige, geel gekleurde schilfertjes op de hoofdhuid

Natuurlijk is jouw baby de mooiste van de hele wereld. Maar plotseling treedt er berg op.  Vettige, geel gekleurde schilfertjes op de hoofdhuid. Wat is berg precies en wat kun je er aan doen?

Lees meer >

shutterstock_165419738-229x166

Eerste hapjes?
Pas op voor darmkrampjes

Zijn de darmen van je kleintje net gewend aan melk, worden ze opnieuw belast wanneer je overstapt op vast voedsel. Niet zo gek: de eerste vier maanden hebben de darmpjes zich aangepast aan de melk die je kindje dagelijks binnen kreeg. Wanneer je begint met het geven van de eerste hapjes, moeten de darmen zich opnieuw aanpassen. Dit kan gepaard gaan met krampjes. Niet leuk voor kindje, niet leuk voor jou.

Lees meer >

12194834_1205329342816343_3898486486437710741_o-249x166

Luieruitslag:
hoe voorkom en verhelp je het?

Een rode huid met irritatieplekken rondom de billetjes: bijna iedere baby krijgt vroeg of laat te maken met luieruitslag. Heel vervelend, want een baby’tje kan veel last hebben van geïrriteerde billetjes. Gelukkig is luieruitslag goed te genezen én voorkomen

Lees meer >

shutterstock_281473034-189x166

Babyacne:
wat is het en wat doe je ertegen?

Acne alleen iets voor pubers? Echt niet. Ook baby’s kunnen kort na de geboorte te maken krijgen met bultjes en pukkeltjes. Deze zogenaamde babyacne ziet er niet bepaald fraai uit, maar is gelukkig hartstikke onschuldig.

Lees meer >

Multilind-CITYMOM.nl-2

Blog: Mijn 5 TOP TIPS
voor het voorkomen van luieruitslag

Ik ben altijd erg met de billen van mijn kinderen bezig. Dit klinkt een beetje raar als ik het zo schrijf… maar ik vind geïrriteerde billen bij kinderen altijd zo zielig en doe er dus alles aan om dit te verkomen.

Lees meer >

multilindbabycare3

Blog: Het lijkt erop
dat de pijn in zijn mond echt minder is geworden

Al ruim 4 maanden lang heb ik het idee dat er tandjes aan komen bij Luuk. Huilen, enorm kwijlen, op alles bijten, bobbeltjes in zijn tandvlees, kleine puntjes. Zomaar wat kwaaltjes die regelmatig om de hoek komen kijken. Maar nog steeds is er geen tandje doorheen. De puntjes verdwijnen steeds weer. Het kwijlen lijkt nu de ene dag erger te zijn dan de andere dag. Maar wat daar wel voor in de plaats is gekomen, is de luieruitslag.

Lees meer >