Wat stop je

in de luiertas?

 

 

Tas uitsnede

Schone, beschermde billetjes Wie luiertas zegt, zegt luiers. Als je op stap gaat met je kleintje doe je er slim aan meer luiers mee te nemen dan je nodig denkt te hebben. Niet fijn om bij die onverwachte poepluier geen schone back-up te hebben. Pak liever vijf luiers te veel dan één te weinig in. Samen met de luiers pak je natuurlijk billendoekjes en Multilind Baby Billenspray in. De doekjes zorgen voor frisse billetjes, de Baby Billenspray beschermt de tere babyhuid en zorgt ervoor dat luieruitslag geen kans krijgt.

Eten en drinken
Hoe oud je baby ook is; de meeste kindjes eten om de drie à vier uur. Handig om rekening mee te houden als je de deur uitgaat. Bij flesvoeding zorg je in ieder geval voor een schone fles en speen, een gevuld poedertorentje, een flesje bronwater en voldoende spuugdoekjes. Wie borstvoeding geeft, vindt het misschien prettig een doek mee te nemen, om je kindje discreet onder te kunnen voeden. Ook extra zoogkompressen kunnen geen kwaad. Is je kindje al wat ouder? Zorg voor gezonde tussendoortjes en een drinkbeker met water of afgekoelde thee.

Keep it clean Grote kans dat je baby (of jijzelf) niet schoon de dag doorkomt. Een extra setje kleding voor jullie allebei is geen overbodige luxe. Neem verder natte doekjes mee en desinfecterende handgel. Komen altijd van pas.

Hoe pak je efficiënt in?
De meeste luiertassen hebben volop (zij)vakken. Benut ze slim! Kleinere items, zoals een drinkflesje of de Multilind Baby Billenspray, zet je rechtop in een vak. De grotere items, zoals een pak billendoekjes of de schone kleding, leg je in het grote ‘hoofd’vak van de tas. Leg de platte items onderop en plaats de overige spulletjes bovenin de tas. Kleine spulletjes zoals een speentje of knuffel berg je veilig op achter een rits.

> overzicht alle nieuwsberichten