header-prof-1

De beste babyzorg 
die je kunt geven

Om kwalitatieve zorg te verlenen, verdienen baby’s alle aandacht. Multilind Baby Care ondersteunt je hierbij, met effectieve middelen die helpen bij allerlei babykwaaltjes.

Baby’s krijgen te maken met welbekende kwaaltjes. Multilind Baby Care ontwikkelt producten die deze eerste ongemakken verzachten en verhelpen. Klik op onze producten voor informatie over optimaal gebruiksgemak, hygiëne en de (farmaceutische) werking.

product-1

Baby Billenspray

Baby Billenspray
product-2

Baby Bodyspray

Baby Bodyspray
product-3

Karwijoliedruppels

Karwijoliedruppels
product-4

Baby tandgel

Baby tandgel

Tips van de kraamverzorgster

Sylvia Roest

Ik als kraamverzorgende, vind de billenspray helemaal geweldig! Werkt supergoed, als je buitenshuis bent geen witte vlekken meer op je kleding, omdat je per ongeluk nog zalf aan je vingers hebt! Ook bij kinderen waar de tandjes doorkomen en de billetjes kapot gaan, sprayen en je hoeft geen pijnlijke billetjes aan te raken. Leuk om met proefmonstertjes mijn kraamgezinnen kennis te laten maken met jullie producten voor baby en kind!

Meer ervaringen >

Blog

Koud buiten?
Verzorg de droge huid van je baby extra goed

Terwijl het buiten kouder wordt en jij de verwarming binnen wat hoger zet, heeft de huid van je baby’tje het zwaar te verduren. Grote temperatuurverschillen drogen de babyhuid uit, met alle gevolgen van dien.

Lees meer >

Eerste hulp
bij doorkomende tandjes

Veel kwijlen, alles in de mond stoppen, ontroostbaar huilen en warm aanvoelen. Is je kindje rond de zes, zeven maanden? Grote kans dat zijn tandjes doorkomen. Voor kinderen heel pijnlijk, voor ouders vaak een periode van troosten en hier en daar een slapeloze nacht. Helemaal pijnloos zal het doorkomen van de tandjes niet worden, maar als ouder kun je de pijn die je kleintje voelt wél verlichten.

Lees meer >

Luieruitslag:
hoe voorkom en verhelp je het?

Een rode huid met irritatieplekken rondom de billetjes: bijna iedere baby krijgt vroeg of laat te maken met luieruitslag. Heel vervelend, want een baby’tje kan veel last hebben van geïrriteerde billetjes. Gelukkig is luieruitslag goed te genezen én voorkomen.

Lees meer >